Ramsele Fisk Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Ramsele Fisk Aktiebolag är ett bolag som finns i Sollefteå. I Ramsele Fisk Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindberg, Sven Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Löfgren, Gösta Jörgen som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Olof Ivar Patrick som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Sollefteå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ramsele Fisk Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ramsele Fisk Aktiebolag på telefon 0623-50071.

Bolaget skall föda upp och sälja fisk samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ramsele Fisk Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ramsele Fisk Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ramsele Fisk Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Ramsele Fisk Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ramsele Fisk Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Ramsele Fisk Aktiebolag har 556369-0865 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.