Motorelektriska i Näsåker Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556377-4370 är organisationsnummer för företaget Motorelektriska i Näsåker Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Motorelektriska i Näsåker Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Motorelektriska i Näsåker Aktiebolag finns i.

Motorelektriska i Näsåker Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-01-10 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Motorelektriska i Näsåker Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Motorelektriska i Näsåker Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Motorelektriska i Näsåker Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Motorelektriska i Näsåker Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0622-30145 eller genom brev på följande adress:
Åsmon 141, 880 30, Näsåker

Bolaget skall bedriva försäljning och reparation av elmotorer och bilelektronik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Motorelektriska i Näsåker Aktiebolag och det är Lindgren, Per Folke Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindgren, Erik Lennart som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Ulla Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor,