Bernt Lundgren Trafik i Näsåker Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bernt Lundgren Trafik i Näsåker Aktiebolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Bernt Lundgren Trafik i Näsåker Aktiebolag finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bernt Lundgren Trafik i Näsåker Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Bernt Lundgren Trafik i Näsåker Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bernt Lundgren Trafik i Näsåker Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 54, 880 30, Näsåker men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0622-10290.

Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bernt Lundgren Trafik i Näsåker Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bernt Lundgren Trafik i Näsåker Aktiebolag har idag 556390-2807 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Bernt Lundgren Trafik i Näsåker Aktiebolag

Bolaget skall bedriva taxirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I Bernt Lundgren Trafik i Näsåker Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundgren, Bernt Algot som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Anna Lisa som är född 1934 och har titeln Suppleant, Rydberg, Per Erik Olof som är född 1953 och har titeln Revisor, Per Rydberg Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .