Jamko Teknik Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556393-1343 är organisationsnummer för verksamheten Jamko Teknik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jamko Teknik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Jamko Teknik Aktiebolag finns i.

Jamko Teknik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-05-07 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jamko Teknik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Jamko Teknik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jamko Teknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Jamko Teknik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0620-20843 eller genom brev på följande adress:
Spetsbergsv. 15, 882 40, Långsele

Bolaget skall bedriva utveckling, konstruktion pch produktion av mekaniska-,hydrauliska-och eltekniska system till fordonsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jamko Teknik Aktiebolag och det är Mattsson, Jan Olov Viktor som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellberg, Ulla Birgitta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,