Stefan Persson Skogstjänst Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Stefan Persson Skogstjänst Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Stefan Persson Skogstjänst Aktiebolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stefan Persson Skogstjänst Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Stefan Persson Skogstjänst Aktiebolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1990-05-17. Men sedan 1990-01-01 så har Stefan Persson Skogstjänst Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Asta 732, 826 92, Söderala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stefan Persson Skogstjänst Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-287050.

Sollefteå arbetar för att företag som Stefan Persson Skogstjänst Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stefan Persson Skogstjänst Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva skogsavverkning och skogsvård.

Firmatecknare för Stefan Persson Skogstjänst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stefan Persson Skogstjänst Aktiebolag och det är följande personer, Persson, Olof Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Karl Göran som är född 1966 och har titeln Suppleant, Norinder, Eva Birgitta som är född 1943 och har titeln Revisor, Kilafors Samrev AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stefan Persson Skogstjänst Aktiebolag är 556395-9963.