Haglöf Sweden Produktion Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Haglöf Sweden Produktion Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Haglöf Sweden Produktion Aktiebolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Haglöf Sweden Produktion Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Haglöf Sweden Produktion Aktiebolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1990-08-21. Men sedan 1990-01-01 så har Haglöf Sweden Produktion Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Klockarg. 8, 882 30, Långsele. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Haglöf Sweden Produktion Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-20880.

Sollefteå arbetar för att företag som Haglöf Sweden Produktion Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Haglöf Sweden Produktion Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva legotillverkning inom skärandebearbetning, montering och ytbehandling av främst skogsutrustningar och tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Haglöf Sweden Produktion Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Haglöf Sweden Produktion Aktiebolag och det är följande personer, Haglöf, Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Haglöf, Anders Ingvar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglöf, Birgitta Margareta som är född 1935 och har titeln Suppleant, Häggkvist, Carina Lise-Lott som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Haglöf Sweden Produktion Aktiebolag är 556403-3305.