Sahlins Pelletspower AB

Västernorrlands län

Information

Sahlins Pelletspower AB är ett av många företag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Sahlins Pelletspower AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sahlins Pelletspower AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1991-03-11.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sahlins Pelletspower AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-14790.

Sollefteå arbetar för att företag som Sahlins Pelletspower AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sahlins Pelletspower AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av värmepannor för villor och industrin och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sahlins Pelletspower AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nuorimaa, Thomas.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sahlins Pelletspower AB och det är följande personer, Nuorimaa, Thomas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Flöe, Jörn Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorsell, Anders Peter som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Yngve Kjell-Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, KP Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sahlins Pelletspower AB är 556411-0939.