Michri Invest & Skog Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Michri Invest & Skog Aktiebolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Michri Invest & Skog Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Michri Invest & Skog Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Michri Invest & Skog Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-11-22. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där företaget finns i jobbar för att företag som Michri Invest & Skog Aktiebolag ska trivas.

Michri Invest & Skog Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-11-19. I Sollefteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktion, reparation, service, besiktning och konsultation angående fastigheter och kraftlinjer. Bolaget skall även bedriva röjning av ledningsgator för kraftlinjer. Bolaget skall även bedriva däckförsäljning, bilverkstad och bilrengöring samt förvaltning av värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Michri Invest & Skog Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Michri Invest & Skog Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Michri Invest & Skog Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-173737.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Michri Invest & Skog Aktiebolag är Svensson, Jan Gösta Mikael som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Stattin, Eva Birgitta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Svensson, Berndt Christer Elving som är född 1963 och har titeln Suppleant, Nyberg, Anna Birgitta Therese som är född 1976 och har titeln Revisor, Vedin, Hans Gunnar som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Michri Invest & Skog Aktiebolag har 556411-8338 som sitt organisationsnummer.