Graninge Fritidscentrum Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556412-0854 är organisationsnummer för företaget Graninge Fritidscentrum Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Graninge Fritidscentrum Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Graninge Fritidscentrum Aktiebolag finns i.

Graninge Fritidscentrum Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-11-22 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Graninge Fritidscentrum Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Graninge Fritidscentrum Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Graninge Fritidscentrum Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Graninge Fritidscentrum Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0620-60330 eller genom brev på följande adress:
Graningebyn, 882 95, Graninge

Bolaget skall bedriva verksamhet som innebär tillhandhållande av resurser för fritid, sport och turiständamål samt sälj-, data, och servicetjänster för närings- och föreningslivet i närområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Graninge Fritidscentrum Aktiebolag och det är Åberg, Sten Inge som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Danielsson, Ulf Lennart som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Helander, Erik Bertil som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Visén, Monica Maria som är född 1967 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor