Gunnar Olsson Hästtransporter i Sollefteå Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Gunnar Olsson Hästtransporter i Sollefteå Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sollefteå här finns det många olika Aktiebolag. Gunnar Olsson Hästtransporter i Sollefteå Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sollefteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Gunnar Olsson Hästtransporter i Sollefteå Aktiebolag är momsregistrerat sedan2002-10-03 och har organisationsnummer 556415-5397.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0620-21000 alternativt besöka eller skicka post till Gunnar Olsson Hästtransporter i Sollefteå Aktiebolag på följande adress Mobäcka Gård , 881 93, Sollefteå.

Gunnar Olsson Hästtransporter i Sollefteå Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-10-03.

I Gunnar Olsson Hästtransporter i Sollefteå Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Wiik, Hans-Gunnar Mikael som är född 1975 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva häst- och kreaturstransporter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.