Bergvalls Busstrafik Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Bergvalls Busstrafik Aktiebolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bergvalls Busstrafik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bergvalls Busstrafik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bergvalls Busstrafik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-01-15. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bergvalls Busstrafik Aktiebolag ska trivas.

Bergvalls Busstrafik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva linje och beställningstrafik för person- och godsbefordran med buss och bil och därmed jämförlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva förvaltning av värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bergvalls Busstrafik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Bergvalls Busstrafik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Bergvalls Busstrafik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-70015.

Firman tecknas var för sig av -Bergvall, Anders Erik -Bergvall, Ingrid Ros-Marie.

De som är på något sätt har med Bergvalls Busstrafik Aktiebolag är Bergvall, Anders Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergvall, Ingrid Ros-Marie som är född 1960 och har titeln Suppleant, Jönsson, Hanna Mari som är född 1971 och har titeln Revisor, BDO Sollefteå AB som är född och har titeln Revisor, .

Bergvalls Busstrafik Aktiebolag har 556417-5700 som sitt organisationsnummer.