H. Anderssons Fastighets & Förvaltnings Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Aktiebolag som heter H. Anderssons Fastighets & Förvaltnings Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar H. Anderssons Fastighets & Förvaltnings Aktiebolag i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1991-03-14 så har H. Anderssons Fastighets & Förvaltnings Aktiebolag varit registrerat och sedan 2006-01-13 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är H. Anderssons Fastighets & Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med H. Anderssons Fastighets & Förvaltnings Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Skärvsta, 881 33, Sollefteå. Vi ni istället prata med H. Anderssons Fastighets & Förvaltnings Aktiebolag så kan ni göra det på 0620-683600.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom innefattande förvaltning av värdepapper så och att driva fabriks-, verkstads- och garagerörelse inom bilbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andersson, Hans Åke som är född 1946 och har titeln VD, Andersson, Hans Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ernst Bertil som är född 1940 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Erik som är född 1941 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

H. Anderssons Fastighets & Förvaltnings Aktiebolag har 556420-2686 som sitt organisationsnummer.