Junsele Däckservice Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Junsele Däckservice Aktiebolag är ett företag som finns i Sollefteå. I Junsele Däckservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Stig Ulf som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsdotter, Lena Pernilla som är född 1972 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Sollefteå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Junsele Däckservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Junsele Däckservice Aktiebolag på telefon 0621-71010.

Bolaget skall idka handel med bilar och tillbehör samt reparationer av bilar, köp och försäljning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Junsele Däckservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Junsele Däckservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Junsele Däckservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Junsele Däckservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Junsele Däckservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Junsele Däckservice Aktiebolag har 556423-4754 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.