Bokbindaren Förvaltnings Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Bokbindaren Förvaltnings Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sollefteå här finns det många olika Aktiebolag. Bokbindaren Förvaltnings Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sollefteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västernorrlands län gör att företag trivs där.

Bokbindaren Förvaltnings Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556423-7948.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Bokbindaren Förvaltnings Aktiebolag på följande adress Storg. 41, 881 30, Sollefteå.

Bokbindaren Förvaltnings Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Bokbindaren Förvaltnings Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Höglund, Ingrid Marianne som är född 1946 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter, aktier och andra värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.