Simulans AB

Västernorrlands län

Information

Simulans AB är ett av många företag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Simulans AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Simulans AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Simulans AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1991-06-04. Men sedan 1998-01-01 så har Simulans AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nykarlebyv. 30, 881 35, Sollefteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Simulans AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-17333.

Sollefteå arbetar för att företag som Simulans AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Simulans AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västernorrlands län.

Bolaget ska författa och marknadsföra studiematerial och kunskapsspel. Vidare ska bolaget bedriva bokföringsservice och löneadministration för småföretag och ideella föreningar.

Firmatecknare för Simulans AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Edström, Hans Peter -Edström, Hans Rune.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Simulans AB och det är följande personer, Edström, Hans Rune som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Edström, Hans Peter som är född 1971 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Simulans AB är 556427-5559.