Mineralförädling i Sollefteå Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Mineralförädling i Sollefteå Aktiebolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Mineralförädling i Sollefteå Aktiebolag finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mineralförädling i Sollefteå Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Mineralförädling i Sollefteå Aktiebolag har haft sedan 2008-08-07. Mineralförädling i Sollefteå Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mineralförädling i Sollefteå Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Österstrinne 210, 881 92, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6264880.

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Mineralförädling i Sollefteå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Mineralförädling i Sollefteå Aktiebolag har idag 556429-9989 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Öhrling, Mats Lennart är den som för stunden ansvarar för Mineralförädling i Sollefteå Aktiebolag

Bolaget skall utvinna och förädla grus samt mineraler i Norra Sverige. Bolaget skall också bedriva åkeriverksamhet och uthyrning av chaufförer samt därmed förenlig verksamhet.

I Mineralförädling i Sollefteå Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Öhrling, Mats Lennart som är född 1956 och har titeln VD, Öhrling, Mats Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrling, Laila Aune Elisabeth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlerby, Reinhold Eugen som är född 1932 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Rydberg, Per Erik Olof som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantOptimal Ekonomi i Kramfors AB som är född och har titeln Revisor, Per Rydberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .