Nipstadens El & Kök Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556438-3908 är organisationsnummer för bolaget Nipstadens El & Kök Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nipstadens El & Kök Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Nipstadens El & Kök Aktiebolag finns i.

Nipstadens El & Kök Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-11-28 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nipstadens El & Kök Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Nipstadens El & Kök Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nipstadens El & Kök Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Nipstadens El & Kök Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0620-17200 eller genom brev på följande adress:
Järnvägsg. 25, 881 30, Sollefteå

Bolaget skall bedriva försäljning av elartiklar och byggförnöd- enheter samt försäljning och installation av kökssnickerier samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nipstadens El & Kök Aktiebolag och det är Hedström, Bo Henry som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Britt Evalis som är född 1951 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,