Junsele Promotion AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva nöjespark, restaurangverksamhet, musikarrangemang och inspelningsstudio samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Junsele Promotion AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är Junsele Promotion AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 1992-03-09 så skapades Junsele Promotion AB och bolaget är har F-skattsedel Junsele Promotion AB har haft det sedan 1994-01-01.

Junsele Promotion AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556444-7067 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sollefteå.

Just nu är Junsele Promotion AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Junsele Promotion AB så går det att nå dem via telefon på 0621-10295 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Junsele Promotion AB är Henriksson, Ulf Christer som är född 1958 och har titeln VD, Henriksson, Ulf Christer som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ann Cathrine som är född 1966 och har titeln Suppleant, Häggkvist, Carina Lise-Lott som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .