VIKKES FÖRVALTNING Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, fastighetsservice, försäljning av byggvaror och häst-verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för VIKKES FÖRVALTNING Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är VIKKES FÖRVALTNING Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 1992-03-25 så skapades VIKKES FÖRVALTNING Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel VIKKES FÖRVALTNING Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

VIKKES FÖRVALTNING Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556445-2760 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sollefteå.

Just nu är VIKKES FÖRVALTNING Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med VIKKES FÖRVALTNING Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-2090750 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom VIKKES FÖRVALTNING Aktiebolag är Wiklander, Karl Evert som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklander, Inger Maria som är född 1934 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor, .