Berg Invest i Långsele Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Berg Invest i Långsele Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är Berg Invest i Långsele Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 1992-04-27 så skapades Berg Invest i Långsele Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Berg Invest i Långsele Aktiebolag har haft det sedan 2003-08-28.

Berg Invest i Långsele Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-08-28

556447-4160 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollefteå.

Just nu är Berg Invest i Långsele Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Berg Invest i Långsele Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0620-20014 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berg, Hans Göran -Berg, Lars Benny

Följande personer är på något sätt aktiva inom Berg Invest i Långsele Aktiebolag är Berg, Lars Benny som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berg, Hans Göran som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Enar Benny som är född 1940 och har titeln Suppleant, Berg, Ulla Margareta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.