TS Brunnsborrning o Entreprenad AB

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns TS Brunnsborrning o Entreprenad AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sollefteå här finns det många olika Aktiebolag. TS Brunnsborrning o Entreprenad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sollefteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

TS Brunnsborrning o Entreprenad AB är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556448-1215.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0620-13540 alternativt besöka eller skicka post till TS Brunnsborrning o Entreprenad AB på följande adress Långg. 5, 881 33, Sollefteå.

TS Brunnsborrning o Entreprenad AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I TS Brunnsborrning o Entreprenad AB så sitter följande personer i styrelsen: , Edberg Svensson, Rigmor Margareta som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva brunnsborrning, jordborrning samt därmed förenlig verksamhet.