Sollefteåtroll Fastighetsaktiebolag

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Sollefteåtroll Fastighetsaktiebolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Sollefteåtroll Fastighetsaktiebolag är ett av dem. Statusen för Sollefteåtroll Fastighetsaktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sollefteåtroll Fastighetsaktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-06-14. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sollefteåtroll Fastighetsaktiebolag ska trivas.

Sollefteåtroll Fastighetsaktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, köp och försäljning av fast egendom och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sollefteåtroll Fastighetsaktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Sollefteåtroll Fastighetsaktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Sollefteåtroll Fastighetsaktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5386297.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Sollefteåtroll Fastighetsaktiebolag är Granholm, Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Granholm, Britt Marie som är född 1947 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Optimal Ekonomi i Kramfors AB som är född och har titeln Revisor, .

Sollefteåtroll Fastighetsaktiebolag har 556468-9007 som sitt organisationsnummer.