Graningegården AB

Västernorrlands län

Information

Graningegården AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Graningegården AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Graningegården AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Graningegården AB har haft sedan 1999-01-01. Graningegården AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Graningegården AB så kan ni göra det genom att skicka er post till NORRTULLSGATAN 12, 803 25, Gävle men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-60250.

Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Graningegården AB Privat, ej börsnoterat.

Graningegården AB har idag 556470-3832 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Graningegården AB

Bolaget skall bedriva konferens- och hotellverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Graningegården AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Alf Rune Evald som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Alf Erik Peter som är född 1958 och har titeln Suppleant, Englund, Lilly Jenny som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .