Sten-Gunnar Anderssons Maskinrep Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Sten-Gunnar Anderssons Maskinrep Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sollefteå här finns det många olika Aktiebolag. Sten-Gunnar Anderssons Maskinrep Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sollefteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Sten-Gunnar Anderssons Maskinrep Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556473-5115.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0622-10601 alternativt besöka eller skicka post till Sten-Gunnar Anderssons Maskinrep Aktiebolag på följande adress Kläppv. 19, 880 30, Näsåker.

Sten-Gunnar Anderssons Maskinrep Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Sten-Gunnar Anderssons Maskinrep Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hansson, Saga Agneta som är född 1953 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva entreprenad, reparation och service av skogsmaskiner samt idka därmed förenlig verksamhet.