Rådomsgården Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Rådomsgården Aktiebolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rådomsgården Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rådomsgården Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Rådomsgården Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-10-22. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rådomsgården Aktiebolag ska trivas.

Rådomsgården Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva äldreomsorg och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rådomsgården Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Rådomsgården Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Rådomsgården Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-43085.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Norman, Tord Lennart Håkan.

De som är på något sätt har med Rådomsgården Aktiebolag är Norman, Tord Lennart Håkan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gunnarsson, Irene Rose Elisabet som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Helander, Erik Bertil som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Mikaelsson, Lars Hugo som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Sören Sven-Olov som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Öster, Pirjo Anne som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotHolmberg, Karin Marianne som är född 1946 och har titeln Suppleant, Molin, Nils Gunnar som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nyström, Lisbeth Margareta som är född 1956 och har titeln SuppleantLarsson, Bo Lennart som är född 1954 och har titeln RevisorOskarsson, Jan Håkan som är född 1959 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Rådomsgården Aktiebolag har 556475-4025 som sitt organisationsnummer.