Skog och Trädgård i Junsele Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556476-5872 är organisationsnummer för bolaget Skog och Trädgård i Junsele Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skog och Trädgård i Junsele Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Skog och Trädgård i Junsele Aktiebolag finns i.

Skog och Trädgård i Junsele Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-12-15 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skog och Trädgård i Junsele Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Skog och Trädgård i Junsele Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skog och Trädgård i Junsele Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Skog och Trädgård i Junsele Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0621-10055 eller genom brev på följande adress:
Forumv. 10, 880 37, Junsele

Bolaget skall bedriva handel med, och reparation av redskap och tillbehör för skogs- och trädgårdsnäringarna samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skog och Trädgård i Junsele Aktiebolag och det är Forsberg, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Karl-Erik Torbjörn som är född 1934 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Optimal Ekonomi i Kramfors AB som är född och har titeln Revisor,