P E Altins Förvaltnings Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

P E Altins Förvaltnings Aktiebolag är ett bolag som finns i Sollefteå. I P E Altins Förvaltnings Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Altin, Per-Erik Emanuel som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Näslund, Monika Eva Margaretha som är född 1957 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med P E Altins Förvaltnings Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå P E Altins Förvaltnings Aktiebolag på telefon 0612-60193.

Bolaget skall bedriva uppfödning av och tävlingsverksamhet med travhästar, förvaltning av aktier, värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är P E Altins Förvaltnings Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

P E Altins Förvaltnings Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

P E Altins Förvaltnings Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och P E Altins Förvaltnings Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för P E Altins Förvaltnings Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

P E Altins Förvaltnings Aktiebolag har 556481-4910 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.