Mählers Förvaltnings Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva förvaltning av aktier, värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mählers Förvaltnings Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är Mählers Förvaltnings Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 1994-01-24 så skapades Mählers Förvaltnings Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556481-5321 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sollefteå.

Just nu är Mählers Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Mählers Förvaltnings Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0622-10058 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mählers Förvaltnings Aktiebolag är Jacobsson, Per Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mähler, Karl Jonas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Matts Erik som är född 1923 och har titeln Suppleant, Mähler, Bengt Ivar som är född 1942 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.