Göran Sahléns Bilservice AB

Västernorrlands län

Information

556481-5685 är organisationsnummer för bolaget Göran Sahléns Bilservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Göran Sahléns Bilservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Göran Sahléns Bilservice AB finns i.

Göran Sahléns Bilservice AB har varit registrerat sedan 1994-01-25 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Göran Sahléns Bilservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-04.

Göran Sahléns Bilservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Göran Sahléns Bilservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Göran Sahléns Bilservice AB så kan ni göra det på telefon genom 0620-781090 eller genom brev på följande adress:
Hågesta 216, 881 41, Sollefteå

Bolaget skall bedriva försäljning, uthyrning och reparationer av bilar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Göran Sahléns Bilservice AB och det är Hellberg, Lars Joel som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Börjesson, Maria Madeleine som är född 1969 och har titeln Suppleant, Häggkvist, Carina Lise-Lott som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,