Hallstaberget Hotelldrift Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Hallstaberget Hotelldrift Aktiebolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hallstaberget Hotelldrift Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hallstaberget Hotelldrift Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hallstaberget Hotelldrift Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-02-11. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hallstaberget Hotelldrift Aktiebolag ska trivas.

Hallstaberget Hotelldrift Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-02. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hallstaberget Hotelldrift Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Hallstaberget Hotelldrift Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Hallstaberget Hotelldrift Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-12320.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Hallstaberget Hotelldrift Aktiebolag är Adolfsen, Roger som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Adolfsen, Kristian Arne som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Torné, Per Emil som är född 1961 och har titeln Delgivningsbar person, Lindstrand, Lars Johan som är född 1949 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor, .

Hallstaberget Hotelldrift Aktiebolag har 556482-9892 som sitt organisationsnummer.