Calere Energisystem Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Calere Energisystem Aktiebolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Calere Energisystem Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Calere Energisystem Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Calere Energisystem Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-09-29. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där företaget finns i jobbar för att företag som Calere Energisystem Aktiebolag ska trivas.

Calere Energisystem Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-08. I Sollefteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet skall vara projektering, försäljning och utbildning av konceptlösningar inom biobränsleområdet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Calere Energisystem Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-08.

Idag är Calere Energisystem Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Calere Energisystem Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-682767.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Calere Energisystem Aktiebolag är Jäger, Olof Fredrik som är född 1947 och har titeln Likvidator, Andersson, Mats Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Umeå AB som är född och har titeln Revisor, .

Calere Energisystem Aktiebolag har 556488-6967 som sitt organisationsnummer.