Sollefteå Alltjänst Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556488-9730 är organisationsnummer för verksamheten Sollefteå Alltjänst Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sollefteå Alltjänst Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Sollefteå Alltjänst Aktiebolag finns i.

Sollefteå Alltjänst Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-06-14 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sollefteå Alltjänst Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Sollefteå Alltjänst Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sollefteå Alltjänst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sollefteå Alltjänst Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0620-22134 eller genom brev på följande adress:
Forsmoby 5530, 881 94, Sollefteå

Bolaget skall bedriva gräv- och schaktentreprenad, åkerirörelse, redovisningstjänster samt ekonomisk rådgivning, handel med motorfordon och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sollefteå Alltjänst Aktiebolag och det är Lundin, Donald Bruno som är född 1947 och har titeln VD, Lundin, Donald Bruno som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Lars Peter Michael som är född 1961 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Mikael som är född 1967 och har titeln Revisor, Olsson, Sven Erik som är född 1941 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln RevisorKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,