PL Livsmedel AB (Ica Supermarket)

Västernorrlands län

Information

PL Livsmedel AB (Ica Supermarket) hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där PL Livsmedel AB (Ica Supermarket) finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. PL Livsmedel AB (Ica Supermarket) tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket PL Livsmedel AB (Ica Supermarket) har haft sedan 2001-07-13. PL Livsmedel AB (Ica Supermarket) har funnits sedan och 2001-08-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till PL Livsmedel AB (Ica Supermarket) så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 46, 881 30, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-10054.

Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är PL Livsmedel AB (Ica Supermarket) Privat, ej börsnoterat.

PL Livsmedel AB (Ica Supermarket) har idag 556489-6560 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Schön, Ulf Christer i förening med en av -Burstedt, Alf Crister Bertil -Hansson, Märta Ann-Christin Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för PL Livsmedel AB (Ica Supermarket)

Bolaget skall som medlem i ICA-förbundet bedriva detalj- handelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

I PL Livsmedel AB (Ica Supermarket) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Schön, Ulf Christer som är född 1971 och har titeln VD, Schön, Ulf Christer som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Burstedt, Alf Crister Bertil som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Märta Ann-Christin som är född 1971 och har titeln Suppleant, Bouvin, Ann Charlott som är född 1970 och har titeln Revisor, Bengtsson, Mats Erik som är född 1963 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .