Osele Energiteknik AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Osele Energiteknik AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Osele Energiteknik AB är ett av dem. Statusen för Osele Energiteknik AB är att Bolaget är aktivt.

Osele Energiteknik AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-09-21. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Osele Energiteknik AB ska trivas.

Osele Energiteknik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-11. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet företrädesvis inom energisektorn, handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Osele Energiteknik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Osele Energiteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Osele Energiteknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Osele Energiteknik AB är Tjernberg, Karl Edmund som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Tjernberg, Ingeborg Gunilla som är född 1950 och har titeln Suppleant, Svensson, Anna Carina som är född 1970 och har titeln Revisor, Bäckström, Karin Elisabet som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Osele Energiteknik AB har 556493-8180 som sitt organisationsnummer.