Renomed Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Renomed Aktiebolag är ett bolag som finns i Sollefteå. I Renomed Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norén, Eva Katarina Margareta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norén, Hans Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Carl Magnus som är född 1974 och har titeln Suppleant, Norén, Johan Erik som är född 1976 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Renomed Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Renomed Aktiebolag på telefon 0620-16308.

Bolaget skall bedriva medicinsk konsultverksamhet, förvaltning av värdepapper och försäljning av företagstjänster såsom lokalvård och bokföringstjänster samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Renomed Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Renomed Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Renomed Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Renomed Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-12-24.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Renomed Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Norén, Eva Katarina Margareta -Norén, Hans Erik

Renomed Aktiebolag har 556499-6121 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.