Näsåkersmacken Aktiebolag (Bilisten)

Västernorrlands län

Information

Näsåkersmacken Aktiebolag (Bilisten) är ett av många företag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Näsåkersmacken Aktiebolag (Bilisten) finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Näsåkersmacken Aktiebolag (Bilisten) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-02-20.

Näsåkersmacken Aktiebolag (Bilisten) som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1994-11-29. Men sedan 1995-01-01 så har Näsåkersmacken Aktiebolag (Bilisten) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 47, 880 30, Näsåker. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Näsåkersmacken Aktiebolag (Bilisten) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0622-10170.

Sollefteå arbetar för att företag som Näsåkersmacken Aktiebolag (Bilisten) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Näsåkersmacken Aktiebolag (Bilisten). Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva bensinstationsrörelse, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Näsåkersmacken Aktiebolag (Bilisten) är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Näsåkersmacken Aktiebolag (Bilisten) och det är följande personer, Strandlund, Ann-Christin Carola som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundvall, Ulf Torbjörn som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandlund, Bo Gunnar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Sundvall, Ulla Birgitta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Karlsson, Per Tomas Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Puonti Sjöström, Erja Kirsi Marjatta som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant.Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Näsåkersmacken Aktiebolag (Bilisten) är 556499-7483.