Svenska Teknikspridnings Aktiebolaget

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Svenska Teknikspridnings Aktiebolaget är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Svenska Teknikspridnings Aktiebolaget är ett av dem. Statusen för Svenska Teknikspridnings Aktiebolaget är att Bolaget är aktivt.

Svenska Teknikspridnings Aktiebolaget är ett Aktiebolag och skapades 1994-12-08. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där företaget finns i jobbar för att företag som Svenska Teknikspridnings Aktiebolaget ska trivas.

I Sollefteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utbildning, utveckling, tillverkning och försäljning av utbildningsmaterial inom det tekniska området samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svenska Teknikspridnings Aktiebolaget inte är momsregistrerat.

Idag är Svenska Teknikspridnings Aktiebolaget Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Svenska Teknikspridnings Aktiebolaget så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-82725.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Svenska Teknikspridnings Aktiebolaget är Melander, Nils Oskar Östen som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Melander, Henry Alfred Bruno som är född 1951 och har titeln Suppleant, Häggkvist, Carina Lise-Lott som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Svenska Teknikspridnings Aktiebolaget har 556500-6409 som sitt organisationsnummer.