Zeunerts i Norrland AB

Västernorrlands län

Information

556502-4337 är organisationsnummer för verksamheten Zeunerts i Norrland AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Zeunerts i Norrland AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Zeunerts i Norrland AB finns i.

Zeunerts i Norrland AB har varit registrerat sedan 1994-12-19 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Zeunerts i Norrland AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Zeunerts i Norrland AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Zeunerts i Norrland AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bronsman, Dan-Anders -Bronsman, Peter Gunnar

Vill ni komma i kontakt med Zeunerts i Norrland AB så kan ni göra det på telefon genom 0620-57500 eller genom brev på följande adress:
Storg. 99, 881 40, Sollefteå

Bolaget bedriver tillverkning av och handel med vin, öl, andra maltdrycker och kolsyrade drycker, bedriva depåverksamhet med egna bilar, äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Zeunerts i Norrland AB och det är Bronsman, Peter Gunnar som är född 1963 och har titeln VD, Bronsman, Peter Gunnar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Voigt, Wolfgang som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bronsman, Dan-Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandin, John Anders som är född 1948 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor