Telhammers Advokatbyrå AB

Västernorrlands län

Information

Telhammers Advokatbyrå AB är ett företag som finns i Sollefteå. I Telhammers Advokatbyrå AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Telhammer, Anders Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Jogerheim, Kenneth Morgan Stigsson som är född 1951 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, Öberg, Bengt Olov som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Telhammers Advokatbyrå AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Telhammers Advokatbyrå AB på telefon 0620-51420.

Bolaget får inte ha annat verksamhetsändamål och får inte driva annan verksamhet än advokatverksamhet.

Idag är Telhammers Advokatbyrå AB av bolagstypen Aktiebolag.

Telhammers Advokatbyrå AB är ett av många företag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Telhammers Advokatbyrå AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Telhammers Advokatbyrå AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Telhammers Advokatbyrå AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Telhammers Advokatbyrå AB har 556506-7252 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.