Kockevent & Catering i Sollefteå AB

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Kockevent & Catering i Sollefteå AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sollefteå här finns det många olika Aktiebolag. Kockevent & Catering i Sollefteå AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sollefteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västernorrlands län gör att företag trivs där.

Kockevent & Catering i Sollefteå AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556514-8581.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-3678105 alternativt besöka eller skicka post till Kockevent & Catering i Sollefteå AB på följande adress Nipuddsv. 6, 881 51, Sollefteå.

Kockevent & Catering i Sollefteå AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Kockevent & Catering i Sollefteå AB så sitter följande personer i styrelsen: Eriksson, Daniel Kjell Erik som är född 1980 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva restaurang- och cateringverksamhet, utbildning av serveringspersonal, kockar och kallskänkor, konsultverksamhet inom restaurangbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.