Rörmockar'n i Sollefteå AB

Västernorrlands län

Information

556515-8572 är organisationsnummer för verksamheten Rörmockar'n i Sollefteå AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rörmockar'n i Sollefteå AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Rörmockar'n i Sollefteå AB finns i.

Rörmockar'n i Sollefteå AB har varit registrerat sedan 1995-09-19 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rörmockar'n i Sollefteå AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Rörmockar'n i Sollefteå AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rörmockar'n i Sollefteå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Rörmockar'n i Sollefteå AB så kan ni göra det på telefon genom 0620-15015 eller genom brev på följande adress:
Bang. 4, 881 32, Sollefteå

Bolaget skall bedriva installation samt detaljhandel inom VVS-branschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rörmockar'n i Sollefteå AB och det är Lindberg, Christer Niclas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Safrani, Maurice som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmgren, Annica Therése som är född 1972 och har titeln Suppleant, Safrani, Annika Margareta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor