Symbex AB

Västernorrlands län

Information

556519-7539 är organisationsnummer för bolaget Symbex AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Symbex AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Symbex AB finns i.

Symbex AB har varit registrerat sedan 1995-07-14 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Symbex AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Symbex AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Symbex AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kulstad, Annika Yvonne -Kulstad, Hans Sören Tryggve

Vill ni komma i kontakt med Symbex AB så kan ni göra det på telefon genom 0415-12001 eller genom brev på följande adress:
Brunnslöv 1155, 242 97, Hörby

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom läkemedelsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Symbex AB och det är Kulstad, Annika Yvonne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Kulstad, Hans Sören Tryggve som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Kulstad, Jens Kristian som är född 1975 och har titeln Suppleant, Sundberg, Carl Krister som är född 1959 och har titeln Revisor, Ekonomikonsult i Malmö AB som är född och har titeln Revisor,