Bourbon Corner i Sollefteå AB

Västernorrlands län

Information

Bourbon Corner i Sollefteå AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Bourbon Corner i Sollefteå AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bourbon Corner i Sollefteå AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Bourbon Corner i Sollefteå AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bourbon Corner i Sollefteå AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Köpmang. 26, 880 37, Junsele men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0621-10430.

Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bourbon Corner i Sollefteå AB Privat, ej börsnoterat.

Bourbon Corner i Sollefteå AB har idag 556526-5146 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Norberg, Klas Börje -Norberg, Marie-Helén är den som för stunden ansvarar för Bourbon Corner i Sollefteå AB

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Bourbon Corner i Sollefteå AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Norberg, Marie-Helén som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Klas Börje som är född 1959 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor, .