Betjäningen Fastigheter AB

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Betjäningen Fastigheter AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sollefteå här finns det många olika Aktiebolag. Betjäningen Fastigheter AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sollefteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Betjäningen Fastigheter AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556526-8496.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0620-21547 alternativt besöka eller skicka post till Betjäningen Fastigheter AB på följande adress Bryggarg. 2, 882 40, Långsele.

Betjäningen Fastigheter AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Betjäningen Fastigheter AB så sitter följande personer i styrelsen: , Vestin, Gunhild Elisabet som är född 1933 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper samt bedriva konsulterande verksamhet inom dessa rörelsegrenar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.