TT ThermoTech Scandinavia AB

Västernorrlands län

Information

TT ThermoTech Scandinavia AB är ett bolag som finns i Sollefteå. I TT ThermoTech Scandinavia AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ålin, Lars Tore Kjell som är född 1953 och har titeln Extern firmatecknare, Andersson, Nils Anders som är född 1967 och har titeln VD, Andersson, Nils Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Hans Sture Allan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Pia Inger Christina som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Eva Maria som är född 1964 och har titeln RevisorHettinger, Anders som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TT ThermoTech Scandinavia AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå TT ThermoTech Scandinavia AB på telefon 0620-683330.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av energi- och golvvärmeprodukter samt konsultverksamhet i anslutning till detta ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är TT ThermoTech Scandinavia AB av bolagstypen Aktiebolag.

TT ThermoTech Scandinavia AB är ett av många bolag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

TT ThermoTech Scandinavia AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och TT ThermoTech Scandinavia AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TT ThermoTech Scandinavia AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Nils Anders -Jonsson, Hans Sture Allan -Jonsson, Pia Inger Christina -Ålin, Lars Tore Kjell

TT ThermoTech Scandinavia AB har 556526-8538 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.