Äventyrsberget i Junsele AB

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Aktiebolag som heter Äventyrsberget i Junsele AB. Det finns flera företag som liknar Äventyrsberget i Junsele AB i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1996-01-26 så har Äventyrsberget i Junsele AB varit registrerat. Idag är Äventyrsberget i Junsele AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Äventyrsberget i Junsele AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Vallen 144, 880 37, Junsele. Vi ni istället prata med Äventyrsberget i Junsele AB så kan ni göra det på 0621-22140.

Bolaget skall sköta Sollefteå kommuns fritidsanläggningar i Junsele samt bedriva turistisk verksamhet och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lindgren, Nils Jonas Christer som är född 1973 och har titeln Extern VD, Tjernberg, Karl Edmund som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Danielsson, Christina Madelen Nina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Röhlander, Jan Lennart som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenmark, Bengt Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenmark, Bert Göran som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamotBorgström, Nils Jonas Lennart som är född 1948 och har titeln Suppleant, Viklund, Erik Michael som är född 1962 och har titeln Suppleant, Sundberg, Berndt Stellan som är född 1949 och har titeln RevisorEsset Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindgren, Nils Jonas Christer -Tjernberg, Karl Edmund Styrelsen skall bestå av 6 ledamöter och 2 suppleanter. .

Äventyrsberget i Junsele AB har 556529-2454 som sitt organisationsnummer.