Marknadsplatsen i Sollefteå AB

Västernorrlands län

Information

Marknadsplatsen i Sollefteå AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Marknadsplatsen i Sollefteå AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Marknadsplatsen i Sollefteå AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Marknadsplatsen i Sollefteå AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Marknadsplatsen i Sollefteå AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Söderleden 617, 881 35, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0620-13423.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Marknadsplatsen i Sollefteå AB Privat, ej börsnoterat.

Marknadsplatsen i Sollefteå AB har idag 556529-3684 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Marknadsplatsen i Sollefteå AB

Bolaget skall bevdriva fastighetsförvaltning samt uthyrning, byggnation och försäljning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

I Marknadsplatsen i Sollefteå AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lidström, Mats Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidström, Gun Eva-Britt som är född 1955 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor, .