Firo K. Haninge Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Firo K. Haninge Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Firo K. Haninge Aktiebolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Firo K. Haninge Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Firo K. Haninge Aktiebolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1996-05-29. Men sedan 1996-01-01 så har Firo K. Haninge Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vråkv. 5, 881 35, Sollefteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Firo K. Haninge Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-17887.

Sollefteå arbetar för att verksamheter som Firo K. Haninge Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Firo K. Haninge Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ledarskap, organisationsutveckling, konflikthantering, urval, kris- hantering och pedagogik samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Firo K. Haninge Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Firo K. Haninge Aktiebolag och det är följande personer, Haninge, Jan Kenneth som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Frisendahl, Åsa Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Jönsson, Hanna Mari som är född 1971 och har titeln Revisor, BDO Sollefteå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Firo K. Haninge Aktiebolag är 556531-9141.