SanRic Profil & Brodyr AB

Västernorrlands län

Information

SanRic Profil & Brodyr AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där SanRic Profil & Brodyr AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. SanRic Profil & Brodyr AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket SanRic Profil & Brodyr AB har haft sedan 1996-01-01. SanRic Profil & Brodyr AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till SanRic Profil & Brodyr AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skolg. 5, 881 50, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-17550.

Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är SanRic Profil & Brodyr AB Privat, ej börsnoterat.

SanRic Profil & Brodyr AB har idag 556532-0339 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för SanRic Profil & Brodyr AB

Bolaget skall bedriva brodering av märken och logotypes, försäljning av konfektion samt därmed förenlig verksamhet samt bedriva service och försäljning inom VVS-området.

I SanRic Profil & Brodyr AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjödin, Ulf Birger som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjödin, Annika Kerstin Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor, .