Westin Adventure Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Westin Adventure Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sollefteå här finns det många olika Aktiebolag. Westin Adventure Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sollefteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Westin Adventure Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556532-5973.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0620-17100 alternativt besöka eller skicka post till Westin Adventure Aktiebolag på följande adress Slåtterv. 10, 881 60, Sollefteå.

Westin Adventure Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Westin Adventure Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Järnberg, Eva Gunilla som är född 1967 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av fritidshus, fritids- och sportprodukter, konsultverksamhet inom sportbranschen, dessutom aktiviteter inom fritidsbranschen, servering av mat och dryck, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.